1. Välj Drömljus

steg1När ni har bestämt Er för att sälja Drömljus högkvalitativa produkter så kontaktar en myndig person oss, utsedd av er, för att erhålla det kostnadsfria säljpaketet. Därefter samlar ni alla deltagare vid en tidpunkt och går igenom Drömljus produkter samt hur ni ska gå till väga för att få till en säljsuccé!

2. Börja sälja till vänner och familj

steg2Nu börjar det roliga i det hela!

Ni ska nu ta upp beställningar från familj, mor och farföräldrar, släktingar, vänner, grannar, företag för att nå ert egna mål med försäljningen. Hårt arbete lönar sig alltid och det är nu ni får Er chans att visa vad ni går för!

Lite tips på vägen till en lyckad försäljning:

– Tala tydligt och framför ert mål med försäljningen.- Visa produktkatalogen för kunden samtidigt som ni pratar om produkterna.

– Framhäv att ljusen är av hög kvalitet, sotar inte och har lång brinntid.

– Kund behöver inte åka iväg någonstans för att köpa ljus då de kan köpa ljus av er.

3. Beställ varorna och få er förtjänst!

steg3Efter att ni har tagit upp beställningarna lämnar ni dessa till den utsedda kontaktpersonen som i sin tur går in på Drömljus hemsida och gör själva ordern på de sammanlagda försäljningarna, vilket är väldigt enkelt.

När vi på Drömljus har mottagit beställningen så tar det ungefär två till tre veckor till leverans och till den gemensamma adress vi har kommit överens om.

Leverera varorna till kunderna i de medföljande påsarna från oss, ta betalt, behåll er förtjänst och betala Drömljus del. Enklare än så här blir det inte!

Mindre jobb, mer i förtjänst!

15 produktpaket säljs i snitt per deltagare, vilket kan hjälpa er i försäljningen och visa på hur mycket Ni kan tjäna på att sälja Drömljus. Det är inget som hindrar er från att ha högre målsättningar än så, ju fler produktpaket ni säljer, desto högre ersättning får ni!

Räkna ut vad Ni kan tjäna=

Er förtjänst

(för 25 deltagare)
10 ljusordrar var
12250:-
14 ljusordrar var
19450:-
18 ljusordrar var
25950:-
20 ljusordrar var
28833:-

Klicka här för att börja er försäljning idag!